Kom hurtigt i gang med din ooono trafikalarm

Hent og åben appen "ooono connect"

Download og åben appen “ooono connect” i Apple App Store til iPhone (kræver iOS 9.3) og Google Play til Android (kræver Android 4.4). Appen er gratis at hente. Windows phone understøttes ikke.

Hent ooono connect på Apple App Store

Hent ooono connect på Google Play

Tænd Bluetooth på din telefon

Aktiver Bluetooth i indstillingerne på din telefon.

Vær opmærksom på, at du ikke kan se din ooono i telefonens Bluetooth-oversigt, men skal forbinde via appen “ooono connect”.

Hold knappen på din ooono nede i 5 sekunder

Hold den store knap på din ooono nede i 5-7 sek. Slip knappen, når ooono bipper. Herefter oprettes automatisk forbindelse.

Fremover oprettes forbindelsen automatisk, uden at du behøver at gøre noget.

ooono og din telefon forbinder

Hold din telefon tæt på din ooono. Din telefon og din ooono forbinder automatisk, og appen skifter til “Forbundet”.

Din ooono advarer dig nu, 30 sekunder før du kommer til en fotofælde, så du kan nå at sænke farten og slippe for en fartbøde.

OBS! Første gang du åbner appen “ooono connect”, vil du blive bedt om give tilladelse til, at appen må bruge din lokalitet, og at appen må opdatere i baggrunden. Det er vigtigt, at du giver tilladelse til dette, da ooono ellers ikke kan vurdere, hvor du er i forhold til de indrapporterede fotofælder.

Sådan lyder ooono trafikalarm

Første gang forbindelse

Sådan lyder ooono, første gang den forbinder til en telefon

Forbinder

Sådan lyder ooono, når den automatisk forbinder til din telefon, når du begynder at køre

Alarm

Sådan lyder en ooono alarm 30 sekunder før en fotovogn eller anden hastighedskontrol

Bekræft indrapportering

Sådan lyder ooono, når den bekræfter, at du har trykket på knappen for at indrapportere eller bekræfte en fotovogn eller anden hastighedskontrol.

Ingen forbindelse

Sådan lyder ooono, hvis den ikke kan få forbindelse til din telefon – f.eks. hvis Bluetooth ikke er slået til på telefonen.

Sådan virker din ooono trafikalarm

Slip for fartbøder

Med en ooono trafikalarm i bilen får du en tydelig alarm 30 sekunder før en fartkontrol. ooono kræver ikke abonnement.

Kun én knap

ooono er nem at bruge i dagligdagen. ooono har kun én knap, som man trykker på, når man passerer en fartkontrol. Med en ooono får du ikke alarmer ved alle mulige irrelevante hændelser, kun ved fartkontroller. ooono får info om fartkontroller fra trafikalarm.dk, som er Danmarks mest moderne og populæreste trafik-app. I alt har over 1 mio. Danskere downloadet trafikalarm appen.

Installering af app

Når man har købt ooono trafikalarm, downloader man appen ”ooono connect”, som via et enkelt tryk forbinder app og ooono. Appen er gratis at hente og findes både til iPhone og Android telefoner.

Derefter sættes ooono i bilen på et synligt sted. Herefter er man klar til at køre. ooono forbinder, starter og virker herefter helt uden indblanding.

Husk at give appen lov til at benytte din lokation.

Advarer kun mod fartkontroller

ooono er for dig, som ønsker at blive advaret mod fartkontroller, men som gerne vil slippe for at skulle huske at starte en app, hver gang du skal ud og køre. ooono starter automatisk, og advarer dig kun imod fartkontroller. Du skal ikke bekymre dig, om du får trykket på den rigtige knap, da der kun er én. Man kan ikke gøre noget forkert.

ooono i dagligdagen

ooono monteres på få minutter, og klarer herefter alt, uden du behøver at tænke på noget. Når du begynder at køre, forbinder ooono til din telefon automatisk og bekræfter forbindelsen med et lille bip. 30 sekunder før du når en fartkontrol i trafikken kommer ooono med en alarmlyd og tydelige blå blink, så du kan nå at reagere. Du bekræfter, hvis der er en fartkontrol ved at trykke på ooono. Den kvitterer med et lille bip. Hvis fartkontrollen ikke er der længere, fortager du dig ikke yderligere. Hvis din ooono ikke har advaret dig, er det fordi du er første bil på stedet, og æren af at indrapporterer fartkontrollen er din.

ooono virker med Android & iPhone

ooono forbindes til Android telefoner og iPhone telefoner via bluetooth.
Du kan forbinde flere ooono til samme telefon. Eksempelvis hvis du har flere biler. Flere telefoner kan også forbindes til den samme ooono hvis I er flere, der bruger samme bil.

ooono bruger telefonens dataforbindelse og gps.

ooono kan forbinde samtidig med andre bluetooth enheder. Eksempelvis når du bruger et headset, eller din telefon er forbundet til din bil.
Du kan sagtens tale i telefon og streame musik samtidigt med, at ooono er forbundet.

ooono kan ikke forbinde til Windows telefoner.

Praktisk info

Når du skal tage ooono i brug, skal du først downloade appen ”ooono connect”.

ooono monteres med to klæbepuder, som er monteret på enheden, når du køber den. Hvis du skifter bil, kan du købe et nyt klæbepudesæt, hvor du har købt din ooono.

Tekniske specifikationer

ooono forfra

Diameter: 44 mm
Vægt: 20 g

ooono fra siden

Tykkelse: 13 mm
Batteri: Knapcelle CR2450

ooono bagfra med klæbepuder

Kraftige 3M klæbepuder

  • iPhone krav: iOS 9.3 eller nyere
  • Android telefon krav: Android 4.4 eller nyere
  • Windows telefon krav: Virker ikke med Windows telefoner
© Copyright - ooono trafikalarm, Autovice A/S