BRUG FOR HJÆLP?

Vores support team løser selv den værste hovedpine

FAQ

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring ooono.

LÆS MERE

Android

Få hjælp til opsætning og problemløsning for Android.

LÆS MERE

iOS

Få hjælp til opsætning og problemløsning for iOS.

LÆS MERE
INDSTIL DIN SMARTPHONE KORREKT

VIGTIGE INDSTILLINGER

Teknik og apps er en skrøbelig størrelse. Derfor kan en enkelt indstilling betyde, at du ikke får den forventede funktionalitet ud af din ooono. Sørg derfor altid for, at nedenstående indstillinger er slået til på din smartphone.

Lokation

For at kunne advare dig, skal vi have tilladelse til at bruge din lokalitet på telefonen. Vælg venligst "tillad altid" for at være sikker på, at ooono til hver en tid kan hente den nyeste trafikdata.

Bluetooth

For at forbinde til din ooono skal du aktivere Bluetooth. Uden forbindelse mellem smartphone og ooono er du ikke i stand til at modtage advarsler.

Opdater i baggrunden

Tillad at ooono appen må opdatere i baggrunden for at få adgang til de nyeste indrapporteringer. Uden denne tilladelse risikerer du at få forkerte advarsler.

Energisparende funktion

Undgå at aktivere energisparende funktion på din smartphone. Det begrænser baggrundsaktivitet, hvilket gør at ooono kan miste funktionalitet.

Mobildata

Mobildata er et krav for at kunne hente advarsler. Sørg derfor altid for, at din smartphone har adgang til 3G eller 4G netværk for at modtage advarsler.

Meddelelser

Notifikationer skal være tilladt, for at vi kan sende dig meddelelser i form af advarsler og vigtige produktoplysninger.

DE VIGTIGSTE SPØRGSMÅL

OVERORDNEDE SPØRGSMÅL OM OOONO

ER OOONO LOVLIG?

I Danmark er ooono 100% lovlig at benytte. Kører du til udlandet, skal du i nogle tilfælde være opmærksom på det enkelte lands lovgivning i forhold til “fartkontrol” funktionen.

HVORDAN FÅR I TRAFIKINFORMATION?

ooono er et brugerdrevet fællesskab, hvor bilister indrapporterer trafikinformation. Vores trafikinformation kommer derfor fra mere end 5 mio bilister i hele Europa samt samarbejdspartnere som Blitzer.de, Traffihunter & vejdirektoratet.

Er der abonnement eller andre udgifter?

Nej. Der er ingen ekstraomkostninger forbundet med at bruge din ooono.

HVORDAN HJÆLPER JEG ANDRE?

Det er simpelt. Med et enkelt tryk på knappen kan du bekræfte eller indrapportere fartkontrol. Ved at trykke to gange  indrapporterer du andre hændelser fra trafikken, som dine medbilister bør være opmærksomme på.

HVORFOR SKAL JEG BRUGE EN APP?

For at bruge ooono skal du downloade vores app, ooono connect. Trafikalarmen bruger nemlig telefonens GPS, internetdata & lokation til at advare dig i trafikken.