Privatlivspolitik

POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Autovice A/S respekterer og forstår vigtigheden af, at dine personlige oplysninger beskyttes. Når du bruger vores ooono®-enhed og ooono® connect-appen til oprettelse af iOS- og Android-forbindelse og andre produkter og tjenester fra Autovice A/S, der samlet betegnes ”tjenester”, betror du os dine oplysninger. Vi erkender, at dette er et stort ansvar.

Politikken om beskyttelse af personlige oplysninger er ment som en hjælp for dig til at forstå, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvorfor vi indsamler dem. Læs nedenstående for at få mere at vide om vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Ved at bruge eller få adgang til vores tjenester på enhver måde bekræfter du, at du accepterer de fremgangsmåder og politikker, der er beskrevet i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger, og du giver herved dit samtykke til, at vi behandler dine oplysninger på følgende måder.

OPLYSNINGER, VI INDSAMLER VED HJÆLP AF VORES TJENESTE

ooono® handler kun om trafiksikkerhed. En fællesskabsbaseret tjeneste, der advarer dig om fartkontroller og forhindringer på vejen ved at sende advarsler i realtid til bilister om deres trafikale forhold.

Til dette har vi behov for at vide, hvor du er. Når du åbner og bruger vores tjenester på din mobilenhed, modtager vi din placering. Vi kan også registrere din enheds præcise placering, når appen kører i for- eller baggrunden. Hvis du rapporterer fartkameraer eller forhindringer på vejen, modtager vi også disse oplysninger. Hvis du giver os tilladelse via enhedens indstillinger eller via én af vores tjenester, kan vi registrere din placering, mens appen er deaktiveret for at finde kampagner eller serviceopdateringer i dit område.

Vi modtager også oplysninger fra brugernes enheder, bl.a. IP-adresse, webbrowsertype, mobilenhedens operativsystemversion, telefonudbyder og -producent, applikationsindstillinger, enhedsidentifikatorer, mobilannonceringsidentifikatorer og tokener til push-meddelelser. Vi indsamler mobilsensordata fra bilisters enheder (f.eks. hastighed, retning, højde, acceleration eller deceleration) for at øge nøjagtigheden af placeringsbestemmelse og analysere brugsmønstre.

For at hjælpe os med at forstå, hvordan du bruger vores tjenester, og med kontinuerligt at forbedre dem, modtager vi automatisk oplysninger om dine interaktioner med vores tjenester, din brug af tjenesterne og datoer og klokkeslæt for dine besøg.

Vi indsamler også oplysninger ved hjælp af “cookies”, sporingspixel og lignende teknologier for at forstå, hvordan du navigerer i vores tjenester og interagerer med vores tjenester og websteder, og finde ud af, hvilket indhold der er populært, og gemme dine præferencer. Cookies er små tekstfiler, som webservere placerer på din enhed. De har til formål at gemme basisoplysninger og hjælpe websteder og apps med at genkende din browser. Vi kan bruge både sessionscookies og faste cookies. En sessionscookie forsvinder, når du lukker din browser. En fast cookie forsvinder ikke, når du lukker din browser, og kan aktiveres, hver gang du bruger tjenesterne. Du bør ændre dine cookieindstillinger i din(e) webbrowser(e). Hvis du sletter eller vælger ikke at acceptere cookies fra os, kan du gå glip af nogle af tjenesternes funktioner.

SÅDAN BRUGER VI DE OPLYSNINGER, VI INDSAMLER

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler fra alle brugere, til at:

  • levere, forbedre, udvide og fremme vores tjenester
  • analysere, hvordan ooono®-fællesskabet bruger vores tjenester
  • analysere brugsmønstre til sikkerhedsmæssige formål
  • kommunikere med dig enten direkte eller via én af vores partnere, bl.a. i forbindelse med marketing og tilbud
  • tilpasse ooono®-oplevelsen til dig
  • sende tekstbeskeder og push-meddelelser til dig
  • lette transaktioner og betalinger
  • levere kundesupport til dig
  • opdage og forhindre svindel
  • reagere på problemer med sikkerheden

De oplysninger, som indsamles ved hjælp af forskellige teknologier, kan i øjeblikket ikke bruges til at identificere netop dig. Vi kan gemme sådanne oplysninger eller inkludere dem i databaser, der ejes og vedligeholdes af Autovices associerede selskaber, agenter eller tjenesteudbydere. Vi kan bruge sådanne oplysninger og sammen med andre oplysninger for eksempel registrere det samlede antal brugere af vores tjenester, antallet af aktive brugere pr. måned, typen af enhed, operativsystem, indstillinger, unikke enhedsidentifikatorer og oplysninger om nedbrud, som hjælper os med at forbedre vores tjenester.

Om vi indsamler og bruger nogle eller alle disse oplysninger ofte afhænger af, hvilken type enhed, du bruger, og dens indstillinger. Hvilke oplysninger, der er tilgængelige, afhænger for eksempel af, om du bruger en iPhone eller en Android-telefon. Du henvises til enhedsproducentens eller softwareleverandørens politikker for at få at vide, hvilke oplysninger enheden gør tilgængelig for os.

SÅDAN DELER VI DE OPLYSNINGER, VI INDSAMLER

Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre til at forstå og servicere vores brugere. Derfor kan Autovice A/S indsamle oplysninger om brugsmønstre og brugeradfærd baseret på de oplysninger, vi indsamler. Disse oplysninger kan blive kompileret og analyseret samlet, og Autovice kan dele disse oplysninger med associerede selskaber, agenter og forretningspartnere. Disse samlede data identificerer ikke dig personligt. Autovice A/S kan også dele samlede brugerstatistikoplysninger for nuværende og fremtidige forretningspartnere og for andre tredjeparter til andre lovlige formål.

Vi indsamler, deler eller sælger ikke dine personlige oplysninger med/til tredjepart. Autovice kan dog indsamle og overføre oplysninger, f.eks. din placering, hastighed og retning, dvs. flydende bildata, for at forbedre kvaliteten af tjenesten. Autovice kan dele disse oplysninger eller sælge dem til tredjeparter. Disse data er anonyme, når de deles og sælges, så de ikke identificerer dig personligt.

Vi kan desuden dele dine oplysninger med tredjeparter i følgende tilfælde:

  • I forbindelse med forhandlinger om eller ændringer i virksomhedens ledelse, f.eks. en omstrukturering, sammenlægning eller salg af vores aktiver.
  • Hvis en offentlig myndighed anmoder om oplysninger, og vi mener, at det er påkrævet eller hensigtsmæssigt at afsløre oplysningerne for at overholde love, forordninger eller en tilsigelse.
  • Med retshåndhævelsespersonale, offentlige myndigheder eller tredjeparter, hvis vi mener, at det er nødvendigt at gøre det for at beskytte rettigheder, ejendom eller sikkerhed for Autovice A/S eller offentligheden.
  • For at overholde lovgivningsmæssige krav eller tilsigelser, herunder men ikke begrænset til civile og kriminelle stævninger, retskendelser eller andre påbudte bekendtgørelser
  • Med din henviser, hvis du har accepteret et kampagnetilbud med en anden brugers henvisnings- eller kampagnekode, for at informere dem om din indløsning af eller kvalificering til kampagnen
  • For at fastslå eller levere relevant dækning i tilfælde af en hændelse
  • For at levere oplysninger om brugen af vores tjenester til potentielle forretningspartnere i samlet eller ikke-identificerbar form, der ikke med rimelighed kan bruges til at identificere dig
  • Hvis du har givet dit samtykke til deling.

DINE VALG

Hvis du har abonneret på vores kommercielle eller salgsfremmende e-mails, kan du altid annullere dit abonnement.

Du kan vælge ikke at modtage push-meddelelser via dine enhedsindstillinger. Bemærk: Hvis du vælger ikke at modtage push-meddelelser, kan det påvirke din brug af tjenesterne (f.eks. modtagelse af meddelelse om fartkameraer eller forhindringer på vejen i nærheden af dig).

Selvom du via enhedens operativsystemindstillinger kan forhindre, at din enhed deler placeringsoplysninger, er placering kernen i tjenesterne, og uden den, kan vi ikke levere vores tjenester til dig.

DATASIKKERHED

Vi er forpligtet til at beskytte dataene i ooono®-fællesskabet. Selvom vi træffer rimelige foranstaltninger for at beskytte dine data, er ingen sikkerhedsforanstaltninger 100 % sikre, og vi kan ikke garantere beskyttelse af dine data.

ÆNDRINGER TIL VORES POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi forbeholder os ret til at ændre denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger til enhver tid uden varsel herom. Det anbefales kraftigt at tjekke denne side ofte for at se datoen for de sidste ændringer. Hvis du har indvendinger mod ændringerne til denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger, skal du ophøre med at bruge vores tjenester.

Vi opfordrer dig til at læse denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger for at holde dig opdateret om vores praksis i forbindelse med beskyttelse af personlige oplysninger. Så længe du bruger tjenesterne, accepterer du denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger og de opdateringer, vi foretager.

Du er velkommen til at kontakte os når som helst med spørgsmål eller kommentarer om vores vilkår og betingelser, denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger, dine personlige oplysninger, vores praksis for brug og deling eller dine valg af samtykke ved at sende en e-mail til info@autovice.dk

Online – Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der eventuelt vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@autovice.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Autovice A/S
Kornmarksvej 6, 1. sal
2605 Brøndby
Telefon: 70 20 20 82
Email: info@autovice.dk