ÈN TRAFIKALARM - 5.000.000 BILISTER

Få trafikale advarsler i realtid

ooono® trafikalarm er en fællesskabsbaseret enhed, som advarer dig om fartkontrol, vejarbejde, uheld & andre hændelser i trafikken, som du bør være opmærksom på! Med milioner af bilister bag sig har ooono® Europas bedste dækning.

Fartkontrol

Få advarsler om fartkontrol i mere end 50 lande. Med ooono får du en kærlig påmindelse, hvad enten det er en stærekasse eller mobil fartkontrol.

Vejarbejde

Med data fra Vejdirektoratet og vores mange brugere, kan du aktivt vælge at få advarsler om blandt andet vejarbejde.

Uheld

Opstår der uheld på vejene, er vores mange brugere hurtige til at indrapportere, at der er fare på færde.

Kø og forhindringer

Kø & andre hændelser du bør være opmærksom på, bliver naturligvis også indrapporteret til vores store database.

Fartkontrol

Få advarsler om fartkontrol i mere end 50 lande. Med ooono bliver du mindet om både stærekasser og mobile fartkontroller.

Vejarbejde

Med data fra Vejdirektoratet og vores mange brugere, kan du aktivt vælge at få advarsler om blandt andet vejarbejde.

Uheld

Opstår der uheld på vejene, er vores mange brugere hurtige til at indrapportere, at der er fare på færde.

Kø og forhindringer

Kø & andre hændelser du bør være opmærksom på, bliver naturligvis også indrapporteret til vores store database.

ooono® alarmens funktion

Hvorfor skal du vælge en trafikalarm, når du kan bruge én de mange apps der findes? Svaret er simpelt. Det handler om at gøre det så nemt som muligt for dig som bilist. Med ooono® glemmer du aldrig at starte appen eller mister fokus fra vejen.

Modsat en dedikeret app løsning, skal du ikke huske at tænde/slukke for noget med ooono trafikalarm. Alt fungerer automatisk, så du altid er advaret. Du misser aldrig mere end advarsel, fordi har glemmer at åbne en app!

Når du køber en ooono, får du adgang til samtlige funktioner for et engangsbeløb. Der er hverken abonnement eller andre omkostninger forbundet med brugen af ooono. Køb, installer & kør!

Konceptet er simpelt. Tryk én gang på knappen for at bekræfte eller indmelde fartkontrol. Tryk to gange for at indmelde andre hændelser i trafikken. Det har aldrig været nemmere at hjælpe andre i trafikken.

Det er ulovligt at bruge telefonen, mens du kører bil. Derfor har vi gjort det simpelt at dele dine observationer fra trafikken med andre. Èn knap. Ingen distrahering. Dit fokus skal være på at køre bil!

En ooono er hele familiens eje. Alle kan downloade appen og tilslutte ooono for at få advarsler på køreturen. Din telefon kan i øvrigt også connecte til flere ooonos, hvis i eksempelvis har to biler.

Som den eneste trafikalarm på markedet, kan ooono nu starte/stoppe parkering i samarbejde med EasyPark. Aktiver funktionen i ooono connect appen og start parkering ved at trykke tre gange på knappen. Parkeringen stopper automatisk, når ooono registrerer, at bilen begynder at køre igen.

Sådan bidrager du

Størstedelen af vores trafikdata er brugergeneret. Derfor skabes værdien i sidste ende af vores brugere, som ihærdigt bidrager med observationer fra trafikken. Se hvordan du nemt bidrager til ooono fællesskabet.

Èt tryk

Med ét enkelt tryk bekræfter du en advarsel eller indrapporterer fartkontrol som dine medbilister bør være opmærksomme på.

To tryk

Med to tryk indmelder du kø, vejarbejde, uheld eller andre farer, som dine medbilister bør være opmærksomme på.

Tre tryk

Med tre tryk starter du parkering med EasyPark. Sørg for at fuldende opsætningen i appen inden du tager funktionen i brug.

Din smartphones rolle

Hvorfor skal jeg bruge en app?

Det er meget simpelt. En trafikalarm er afhængig af din smartphone for at kunne sende og modtage advarsler i realtid.

ooono® har ikke sin egen GPS eller internetforbindelse, så den benytter din telefons funktioner til at lokalisere og hente indrapporteringer fra trafikken. Af samme årsag er det vigtigt, at du husker at godkende de rigtige indstillinger på telefonen, når du installerer appen.

Virker automatisk

Parring af app og telefon skal du kun klare én gang. Herefter er vores app designet til at operere i baggrunden med minimalt strømforbrug. Det betyder, at telefon og ooono automatisk forbinder næste gang, du sætter dig i bilen.

Tilpas indstillinger

Du kan til hver en tid åbne appen for at ændre dine indstillinger eller få et hurtigt overblik. I realiteten behøver du dog kun åbne appen under installation af din ooono, men vi tilføjer løbende nye funktioner i appen.

"Jeg har nu brugt ooono trafikalarm i ca 6 uger. Tilslutter upåklageligt til telefonen. Advarer effektivt mod fartkontrol. Fungerer upåklageligt. Der var inden køb et par spørgsmål til kundeservice, hurtigt svar. Køb kan kun anbefales."

— Henrik

Samarbejdspartnere

EasyPark

Vores parkeringsfunktion præsenteres i samarbejde med markedets største parkeringsapp, EasyPark. Hver gang du parkerer med din ooono faciliteres parkeringen af EasyPark.

Blitzer.de

I Tyskland er Blitzer.de den mest downloadede app flere år i træk. Millioner af bilister indrapporterer dagligt til databasen, som ooono har eksklusiv adgang til. Derfor er du sikret den absolut bedste dækning i en lang række store Europæiske lande!

Trafik Alarm

Danske Trafik Alarm er en abonnementsbaseret app med titusindvis af engagerede bilister. Som med vores øvrige partnere, får du glæde af denne data, når du køber en ooono!

TraffiHunter

I Ungarn hedder den største applikation for trafikinformation, TraffiHunter. Præcis som med Blitzer & Trafikalarm har vi et eksklusivt samarbejde med tjenesten, så du får glæde af deres data. TraffiHunter sørger for opdateret information i hele Østeuropa, så du får advarsler på ferien.
Klar til at hjælpe dig selv & andre?

Bliv en del af fællesskabet

Tislut dig vores store netværk af bilister og modtag advarsler i trafikken. Med ooono® i bilen får du altid en kærlig påmindelse, så du undgår ubehagelige overraskelser.


Køb nu